Voordelen van kokosmelk

 <a href=Valle del Sole: peulvruchten | kokosproducten | mais | granen | meel ” align=”right”>

Voordelen van kokosmelk

Kokosmelk komt van het geraspte vruchtvlees van rijpe kokosnoten. Het is een rijke, ondoorzichtige melkachtige witte vloeistof. Het wordt gebruikt in Zuidoost-Azië, Zuid-Azië, Oceanië en Oost-Afrika. De olie is meestal verzadigd vet, waardoor het een rijke smaak heeft. De kokosolie bestaat grotendeels uit verzadigd vet, wat de kokosmelk zijn nootachtige smaak geeft. Het is een uitstekende aanvulling op desserts en andere recepten en heeft vele toepassingen.

Het verzadigde vet in kokosmelk is hoog, waardoor het een slechte keuze is voor mensen met diabetes. Ongeacht de gezondheidsvoordelen, is het belangrijk om het beste type voor uw lichaam te kiezen. Je moet op zoek naar een merk dat geen toegevoegde suikers bevat, maar ook naar een merk met een hoge concentratie kokosolie. Dit is een belangrijk onderscheid om te maken. Als je merkt dat je meer eiwitten nodig hebt, kun je de melkblokjes invriezen om aan smoothies toe te voegen.

Hoewel kokosmelk in blik algemeen verkrijgbaar is in de VS, moet je ervoor zorgen dat de kokosnoten die erin worden gebruikt biologisch zijn. Het is het beste om ongezoete kokosmelk te gebruiken. Het vetgehalte in kokosmelk op basis van karton varieert afhankelijk van het merk, maar is over het algemeen hoger dan dat van ingeblikte melk. U kunt dezelfde hoeveelheid creamer en gewone melk gebruiken als met een caloriearme zoetstof.

Meer informatie: valledelsole.nl